AHŞAP SATIŞ REYONU (BÜFESİ) ALIMI (GÜRGENTEPE)

OKSİJEN YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ

AHŞAP SATIŞ REYONU (BÜFESİ) ALIMI

Derneğimizin onaylanmış 2022 yıllık uygulama planı kapsamında yer alan Faaliyet 1.9(b) Geleneksel ve yöresel ürünlerin pazarlanabileceği otantik satış reyonlarının kurulmasının desteklenmesi faaliyeti için aşağıda adı, miktarı, özellikleri ve tanımı belirtilen harcama kalemleri ile ilgili olarak Dernek Yönetim Kurulumuzca alınan 09.05.2022 /07 nolu karar gereğince piyasadan tedarik edilecektir.

09.05.2022

Levent YETGİN

Oksijen Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı

 

       TEKNİK ŞARTNAME

SS.No HARCAMA KALEMİ ADI TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİRİMİ MİKTARI
 

 

 

 

 

1

Ahşap Satış Reyonu

( Büfesi)

En az 15 m2 alana sahip,  Emprenye edilmiş çam keresteden imal, giriş kısmında ahşap (kapı arkasının görünebilmesi için üst kısmında cam bölmeleri olan) çift kanat kapı sistemi olacaktır, çatı sistemi ve izolasyonu olan, çatı mebran (şıngıl) kaplama,  ürünlerin satışı için büfenin içinde arka kısım ve yanlarda  30 cm derinliğinde açık raf sistemi olan, montaj ve nakliye dahil, zemin betonu, tesisat ve tefrişat hariç  

 

 

 

 

 

Adet

 

 

 

 

 

 

1

            Genel Şartlar                                                                                                                                 

  1. Teklifler 18.05.2022 tarihi saat 17:00 ye kadar Derneğimizin Kozağzı Mahallesi,  Halyeri Belediye Küme Blokları ( Eski Belediye Hizmet Binası) No:2/1 Perşembe-Ordu  adresine teslim edilmelidir.  Bu tarihten sonraki teklifler idarece değerlendirmeye alınmayacaktır.
  2. Teklifler proforma fatura veya ekte bulunan teklif dokümanı kullanılarak kaşe ve imza edilmiş olarak teslim edilecektir.
  3. Verilen Teklifler KDV Hariç olarak verilecektir.
  4. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi en az 30.06.2022 tarihine kadar olacaktır.
  5. Teklifler, son teklif verme tarihinden sonraki 3 gün içinde yönetim kurulumuzca değerlendirilecek ve seçilen tedarikçi ile derneğimiz arasında tedarik sözleşmesi imzalanacaktır. İş, en geç 30.06.2022 tarihine kadar teslim edilmelidir. Teslim yeri, Gürgentepe ilçesinde derneğimizin göstereceği yer olacaktır.
  6. Teklifte belirtilen ürünlerin montajı, kurulumu ve nakliyesi yüklenici tarafından yapılacak olup montaj ve imalat hatalarına karşı  en az 5 yıl süre ile garantili olacaktır.
  7. Yüklenici ürünlerin teslimi ile birlikte Fatura, Garanti Belgeleri, Faaliyet belgesi v.b belgeler derneğimize teslim edilecek olup teslimden sonra en geç 7 gün içerisinde derneğimizin hesabından yüklenicinin/ tedarikçinin belirteceği banka hesap numarasına ödeme gerçekleştirilecektir. Yüklenici derneğimizin isteyeceği her türlü yasal belgeyi sunmayı peşinen kabul eder.

Dokuman İndir = TEKLİF Formatı (Satış büfesi) Gürgentepe

Dokuman İndir = teknik şartname ( Satış büfesi) Gürgentepe